Baby Spa

Baby Spa Friesland

Altijd 1 afspraak per keer.

Baby Spa ‘De 3 provinciën’ in Haulerwijk is voor baby’s van 4 weken tot 12 maanden oud. Voor een bezoek aan de baby spa is het belangrijk dat de baby minimaal 4 weken oud is, over het geboorte gewicht is gegroeid en het naveltje volledig ingedroogd is. In een veilige en rustgevende ruimte kan de baby genieten en tot rust komen in een speciale Baby Spa bad.

Met speciale drijfringen kan uw baby veilig en zelfstandig bewegen in het baby Spa Bad. Door die zelfstandigheid van bewegen wordt het zelfvertrouwen van de baby gestimuleerd.

Het zwemwater is gezuiverd en chloorvrij. Daarnaast is het op lichaamstemperatuur (35-37 graden). De aangename temperatuur van het water en het vrij kunnen bewegen geeft de baby het veilige en vertrouwde gevoel van de tijd in de baarmoeder.

Baby’s van 4 weken tot 8 maanden krijgen een neck float.
Baby’s van 8 maanden tot 12 maanden krijgen een swim float.

Mambobaby Neck Float Pink

Neck Float

De bronafbeelding bekijken

Swim Float

Daarnaast speelt een Baby Spa sessie een belangrijke rol in het vergroten van de emotionele band met uw baby. Verder wordt de doorbloeding, spijsvertering en het immuunsysteem van uw baby gestimuleerd. Een bijzonder moment samen met uw baby, samen genieten, ontspannen en tot rust te komen.

Foto gemaakt door Mirella van der Wal

U kunt er voor kiezen om het verwenmoment helemaal compleet te maken met een babymassage vooraf. Hierbij komt u samen met de baby helemaal tot rust. Daarnaast versterkt u de band met uw baby en geeft u uw baby het gevoel van geborgenheid. Dat gevoel van geborgenheid kan uw baby goed gebruiken in het begin van zijn leventje vanwege alle indrukken die uw baby opdoet.

U geeft de babymassage zelf onder professionele begeleiding. Doordat u de baby aandacht geeft en zelf aanraakt, leert u uw baby steeds beter begrijpen. Dit geeft warmte, geborgenheid, veiligheid en vertrouwen aan uw baby. Dit heeft uiteindelijk weer een positieve uitwerking op de geestelijke, lichamelijke en emotionele ontwikkeling.


foto’s gemaakt door Mirella van der Wal

Voordelen van een Baby Spa sessie:

  • Bevordert het slaapritme baby en kalmeert (onrustige) baby’s.
  • Vergoot de longcapaciteit.
  • Stimuleert de spierontwikkeling van uw baby.
  • Bevordert de zwemreflexen en zelfbewust zijn.
  • Positief effect op het immuunsysteem baby.
  • Verlicht darmkrampjes en heeft positief effect op reflux.
  • Zorgt voor ontspanning en zelfvertrouwen baby.

Naast de vele voordelen is het ook een bijzonder moment met uw baby! Samen genieten van liefde, aandacht en ontspanning. Dit versterkt de band tussen u en de baby.

Bij Baby Spa ‘De 3 provinciën’ kunt u rekenen op goede en professionele begeleiding.